Karrierlehetőségek

Pénzügyi stabilitás, válságálló munkahelyek, fejlődési lehetőség

Ezt kínáljuk azoknak, akik bizalmat szavaznak a NAGISZ Zrt-nek. Mivel szerencsére egyre növekszünk, nem csak az agrárium, élelmiszeripar területén dolgozók számára vannak nyitva álláslehetőségeink. Folyamatosan bővülő csapatunk a közgazdaság, műszaki területek, marketing, kereskedelem, logisztika, építőipar, informatika, termelésirányítás, vállalat menedzsment szakterületein is keresi munkatársait.
Válassz a lehetőségeink közül!
Nagisz
Nádudvari

Ez nem „csak” mezőgazdaság! Annál sokkal több.

Rólunk

Dolgozz Magyarország egyik legjelentősebb élelmiszeripari vállalatánál, a Nádudvari brand megalkotójánál!

Dolgozz hazánk egyik legjelentősebb élelmiszer- és agráripari csoportjánál, a Nádudvari brand megalkotójánál!

Igen, hazánk élelmiszer- és agráriparának egyik legjelentősebb szereplője a NAGISZ Csoport. Fogyasztóként már találkozhattál velünk, amikor prémium minőségű hús-, mirelit-, tejtermékeket kerestél a boltok polcain. Sokak számára a minőségi tej és élelmiszeripari termékeket forgalmazó „Nádudvari” brand miatt lehetünk ismerősek. De szakmai körökben is jól cseng a nevünk, ha arról van szó, hogy kitől vásároljanak a gazdák vagy a nagyüzemi állattartók jó hozammal kecsegtető, kitűnő minőségű „biológiai árut” (pl. keltetői tojást, csibét, pipét, haszonállatot, nyers tejet, takarmányokat szárnyasok és „négylábúak” részére). Nagyüzemi sertéshizlalásra is specializálódott ágazatunk pedig a vágóhidak körében népszerű. Szakmai partnereink – ha az alábbi logóval találkoznak valahol – már tudják: megtaláltak egy üzlettársat és vele „a” minőséget.

Hová tartunk? Miként léphetünk együtt az innováció útjára?

Hová tartunk? Miként léphetünk együtt az innováció útjára?

Az már biztos, hogy több mint 70 éves fennállásunk alatt a mezőgazdasági teljes vertikumot felépítettük. Nagy hagyománya van nálunk a nagyüzemi (gyakorlatilag iparszerű) állattartásnak, és pénzügyi stabilitás, permanens fejlődés, válságálló munkahelyek jellemeznek minket. De nem szeretnénk itt megállni. Az előttünk álló 10 év stratégiai célja a termelési technológiánk, rendszereink további modernizációja, digitalizációja, és az ezeken alapuló automatizációs lehetőségek bevezetése. Tovább erősíti stabilitásunkat, hogy 2020-ban cégcsoportunk tulajdonosa az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion Zöld Alap lett.

Karrier és munkalehetőség

Karrier és munkalehetőség

Ahogy fent már említettük, a NAGISZ Csoportba nemcsak a fő tevékenységi körhöz tartozó élelmiszer- és mezőgazdasági szakmacsoportban végzettséggel rendelkező munkatársakat várjuk, hanem a műszaki, közgazdasági, informatikai szakmacsoport számos képviselőjét is, akár középfokú, akár felsőfokú végzettséggel. Folyamatosan indítunk gyakorlati és gyakornoki (junior szakember) programokat, részt veszünk a duális szakmai képzésben mind középiskolákkal, mind egyetemekkel, főiskolákkal együttműködve. De tárt karokkal várjuk a már kész szakembereket is. Készen állunk arra, hogy tanítsunk, de arra is, hogy tanuljunk, akár a pályakezdő fiatal generációtól is.


Junior Program pályakezdőknek

Szakmai támogatás a jövő szakértőinek első lépéseihez

Junior Program pályakezdőknek

Mi a Nagisznál úgy gondoljuk, hogy a mezőgazdasági ágazat fejlődésének lehetősége a fiatalok kezében van. Ugyanakkor hiszünk abban is, hogy a sok éves tapasztalat fontos alapot nyújthat a jövő generációinak számára. Junior programunk célja tehát kettős: egyrészt szeretnénk átadni azt a tudást, ami a kezünkben van, megtanítani a jövő nemzedékének miként boldogulhat a versenyszférában. Másrészt hiszünk abban, hogy mi is tanulhatunk a feltörekvő generációtól. Szervezetünk épp ezért folyamatosan kínál munkaviszonyt a végzett, de még jelentős tapasztalattal nem rendelkező technikusi, felsőfokú és diplomás szinten pályakezdő fiataloknak. Ha szeretnél részt venni a programunkban, küldj önéletrajzot és motivációs levelet a Kapcsolat részen megadott e-mail-címre.


Gyakornoki program

Szakmai, gyakorlati tudás már az iskolapadból

Gyakornoki program

Szervezetünk fontosnak tartja az utánpótlás megfelelő képzését az agrárium, élelmiszeripar területén. Többek közt ezért állunk kapcsolatban számos egyetemmel, főiskolával, középiskolával, immáron évtizedes hagyományokat követve. Mit is jelent ez pontosan? Ha szakképző iskolai tanuló vagy, akkor a teljes képzési időszakra kötünk szakképzési munkaszerződést, vagy fogadunk téged nyári gyakorlatra. Ha felsőfokú tanulmányokat folytatsz, akkor a duális képzés keretében kötünk veled egy hallgatói munkaszerződést a tanulmányaid idejére. Erre a programra az alábbi szakokról jelentkezhetsz: – élelmiszermérnök, – környezetgazdálkodási mérnök, – mezőgazdasági mérnök. Ezenfelül minden szakterületen fogadunk hallgatókat 6–14 hetes kötelező szakmai gyakorlat teljesítése céljából. Arról nem is beszélve, hogy a szakdolgozatod készítését is támogatjuk.

Ha szeretnél részt venni a programunkon, küldj önéletrajzot és motivációs levelet a Kapcsolat részben feltüntetett e-mail-címekre!


Karrier kapcsolat


HR Főosztály

Munkaerő-biztosítás és -kiválasztás, gyakornoki és junior programok:

Balla Marianna

Balla Marianna

+36 20 317 6436

+36 54 525 506

Novák Bence

Novák Bence

+36 30 639 5195

+36 54 525 506