Minőségpolitika
Cégünk stabil működésre, vevőkörének szélesítésére, a vevői igények jobb kiszolgálására törekszik, kiváló minőségű és biztonságos termékeivel, szolgáltatásaival. A célok megvalósítását szolgálják a különböző irányítási rendszerek, többek között az ISO 9001 minőségirányítási rendszer, ISO 14001 Környezetközpontú irányítás rendszer, ISO 22000 Élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer, IFS élelmiszer-biztonsági irányításirendszer (IFS Food Standard Version 6.), ISO 50001 Energiagazdálkodási irányítási rendszer, ISO 45001 Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer, QS Minőségbiztosítási rendszer.
Termékeink előállításánál törekszünk a HACCP élelmiszer-biztonsági alapelveknek megfelelő, az élelmiszer-biztonsági szempontból kifogástalan gyártási környezet és erőforrások megteremtésére, a jó higiéniai gyakorlat (GHP) a jó gyártási gyakorlat (GMP) a jó mezőgazdasági gyakorlat (GAP) alkalmazásával a higiénikus, biztonságos műveleti eljárások kialakítására, betanítására, fenntartására, ellenőrzésére, folyamatos javítására és fejlesztésére. Ezzel képesek vagyunk a vevői igényeknek magas szinten megfelelni, nyomon követett, élelmiszerbiztonságilag garantált vágósertés előállításra, pulyka és tyúkszaporításra, végtermék előállításra, keveréktakarmány és premix előállításra, tejtermékek, húskészítmények, mirelit termékek előállítására és értékesítésre.
Céljaink elérésében a társaság minden dolgozója aktívan részt vesz, hiszen kiemelt fontosságúnak tekintjük a munkavállalók élelmiszerbiztonsági, környezetvédelmi szemléletének kialakítását, fenntartását.