Hírek

Ultramodern szarvasmarhatelepet adott át a NAGISZ Nádudvaron
Ultramodern szarvasmarhatelepet adott át a NAGISZ Nádudvaron

A NAGISZ Csoporthoz tartozó Nagisz-Tej Kft. a VP2-4.1.1-20 kódszámú ”Állattartó Telepek Fejlesztésének Támogatása” című felhívás keretében a Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával tehenészeti telepi beruházást valósított meg Nádudvaron a BÜTE-i állattartó telepen. A beruházási projekt értéke összesen 5 milliárd forint.

Duális Fórum a Gazdaságtudományi Karon
Duális Fórum a Gazdaságtudományi Karon

A NAGISZ Csoport is ott volt a Debreceni Egyetem duális képzési lehetőségeiről tartott fórumon.

Cégünk standjánál kollégáink hasznos tájékoztató anyagokkal és érdekes információkkal várták az érdeklődő hallgatókat.

A duális képzésnek köszönhetően a végzést követően már valós szakmai munkatapasztalattal rendelkező diplomások kerülnek ki a munkaerőpiacra, akik így akár azonnal el tudnak helyezkedni.

Európa egyik legmodernebb sertéstelepét adták át Békéscsabán
Európa egyik legmodernebb sertéstelepét adták át Békéscsabán

Átadták a Hage Zrt. békéscsabai telephelyének új beruházását szerdán. A fejlesztés megközelítőleg hatmilliárd forintból, több mint kétmilliárd forintos állami és európai uniós támogatással jött létre.

Az év munkavállalói

Először adták át az év munkavállalóinak járó elismeréseket a NAGISZ Csoportnál a cégcsoport közgyűlése után immár hagyományosan megtartott szezonzáró pikniken.

Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2023
Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2023

A NAGISZ Zrt. egy rangos elismerésben részesült a XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok keretében meghirdetett ,,Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2023” pályázaton. Az Innováció tojásba zárva címmel készült pályaműve II. díjat nyert a neves szakemberekből álló zsűri bírálatában.

Az idén 30. alkalommal kerül megrendezésre az Alföldi Állattenyésztési Napok, amelyen már 1994 óta vesz részt a cégcsoport. A május 4-6 között tartandó, jubileumi rendezvény díjátadójára és sajtótájékoztatója a hagyományokhoz híven a kiállítás előtt került sor.

Több mint 30 millió csibét keltetnek ki majd Derecskén

Bővítette derecskei keltetőüzemét a nádudvari központú Nagisz Zrt., a 2,5 milliárd forintos beruházást szerdán adták át a hajdú-bihari településen.

Az OTP-hez tartozó Portfolion bevásárolta magát a Nagisz Zrt.-be

2020. június 25-én az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion Zöld Alap és a Nagisz Zrt. fölötti közvetett többségi irányítást gyakorló magánszemélyek megállapodást írtak alá a Nagisz Zrt. többségi részvénycsomagjának közvetett megvásárlásáról, illetve értékesítéséről.