Hírek

Európa egyik legmodernebb sertéstelepét adták át Békéscsabán
Európa egyik legmodernebb sertéstelepét adták át Békéscsabán

Átadták a Hage Zrt. békéscsabai telephelyének új beruházását szerdán. A fejlesztés megközelítőleg hatmilliárd forintból, több mint kétmilliárd forintos állami és európai uniós támogatással jött létre.

Az év munkavállalói

Először adták át az év munkavállalóinak járó elismeréseket a NAGISZ Csoportnál a cégcsoport közgyűlése után immár hagyományosan megtartott szezonzáró pikniken.

Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2023
Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2023

A NAGISZ Zrt. egy rangos elismerésben részesült a XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok keretében meghirdetett ,,Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2023” pályázaton. Az Innováció tojásba zárva címmel készült pályaműve II. díjat nyert a neves szakemberekből álló zsűri bírálatában.

Az idén 30. alkalommal kerül megrendezésre az Alföldi Állattenyésztési Napok, amelyen már 1994 óta vesz részt a cégcsoport. A május 4-6 között tartandó, jubileumi rendezvény díjátadójára és sajtótájékoztatója a hagyományokhoz híven a kiállítás előtt került sor.

Több mint 30 millió csibét keltetnek ki majd Derecskén

Bővítette derecskei keltetőüzemét a nádudvari központú Nagisz Zrt., a 2,5 milliárd forintos beruházást szerdán adták át a hajdú-bihari településen.

Az OTP-hez tartozó Portfolion bevásárolta magát a Nagisz Zrt.-be

2020. június 25-én az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion Zöld Alap és a Nagisz Zrt. fölötti közvetett többségi irányítást gyakorló magánszemélyek megállapodást írtak alá a Nagisz Zrt. többségi részvénycsomagjának közvetett megvásárlásáról, illetve értékesítéséről.