Az év munkavállalói

2023. June 19.

Először adták át az év munkavállalóinak járó elismeréseket a NAGISZ Csoportnál a cégcsoport közgyűlése után immár hagyományosan megtartott szezonzáró pikniken.

Az elismerésben részesült munkatársak és vezetők:

Élelmiszer ágazat, Húsüzem

Az év munkavállalója: Molnár Antal

Anti az üzem egyik biztos pontja, fiatal kora ellenére, már több mint tíz éve erősíti a húsüzemet, és a kritikus pillanatokban rá mindig lehetett számítani.

Gépkezelőként kezdett dolgozni a panírüzemben, ahol végig jelen volt az üzem fejlődésének minden fázisánál, így gyakorlatilag a technológia minden berendezését magabiztosan megbízhatóan kezelte. Később, amikor úgy alakult, hogy a húskészítmény üzemben kellett beállnia gépkezelőnek az ottani létszám hiány miatt, azt is készségesen vállalta, ahonnan az elmúlt években üzemi raktárosi pozíciót kapott, amelyben a mai napig megbízható teljesítményt nyújtva az egyik legstabilabb, és nagyon sokoldalú mindig bevethető kollégává vált az üzemben.

 Az év munkavállalója: Vizsnyai Katalin

A Nádudvari Élelmiszer Kft végül nem a vezetők vagy középvezetők közül választotta ki az év dolgozóját, hanem azt kerestük és azt díjaztuk, aki a legtöbbet tette 2022-ben a cégért.

Teljesítménye alapján több név is felmerülhetett volna, de egy név kiemelkedett a többiek közül. Ez a kolléga „malter a téglák közt”, ő az, aki lelkesedésével magával viszi a cégben uralkodó hangulatot, mindig jókedvű, és ezt a többi kollégának is átadja.

Egyrészt ő a „Nádi Betyár magyar hangja”, másrészt a munkakörén kívüli dolgokban is rendre helyt áll: kirándulást szervez, összetartást és csapatépítést szervez, megszervezte a cég életében elsőként a teljes céges karácsonyi bulit (berendezéssel elpakolással egybekötve, a klasszikusokat idézve „first to come and the last to leave”).

Élelmiszer ágazat, Tejüzem

 Az év munkavállalója: Bíró Viktória

Vica 4,5 éve tagja a tejüzemi csapatnak.

Termelési elszámolóként dolgozott a közelmúltig, ahol rendkívül fontos a precizitás, hiszen a vállalatirányítási rendszerünkben Ő könyvelte a receptúrához viszonyított tényleges anyagfelhasználást, amely alapján az üzem kulcsmutatói számolódnak.

Ugyanakkor feladatköre volt a termelési készleteink átadása a logisztikai raktárnak. Ezek a feladatok időbeosztásban nagy fokú rugalmasságot kívántak.

Elkötelezettsége, teljesítményorientáltsága, barátságos személyisége meghozta a gyümölcsét, Művezetői pozíció betöltésére kapott lehetőséget, melynek a betanulási szakaszában van.

Vica pályafutása remek példa, hogy a kitartó munka meghozza gyümölcsét.

 

Építőipar

 Az év munkavállalója: Takács László

hűtőgépszerelő

Laci a szakmája területén elismert és rutinos szakember, bátran fordulnak hozzá szakmai tanácsért.

A napi munkája során szívesen mond kollegáinak megfontolandó önálló véleményt úgy szakmai, mind egyéb témában.

Az elmúlt évben a húsüzemi rekonstrukció során, mind a hűtéstechnika. mind az elektromos vezérlés megtervezésében és majd annak kivitelezésében aktív és kimagasló munkával vett részt.

A NAGISZ csoport hűtőberendezéseinek hatósági kötelező és ellenőrzött szivárgás vizsgálatát, folyamatosan precízen és naprakészen végezte és dokumentált. És sikeres hatósági megújító vizsgát tett.

A munkatársait mind emberileg, mind szakmailag segíti és támogatja. Fiatal „ új”  kollégáját, figyelmesen

és türelmesen okítja a szakma elméleti és gyakorlati mesterfogásaira és a sikeres diagnosztizálásra.

Őszinte, segítőkész és egyenes jellemes ember.

 Az év vezetője: Kiss Miklós

asztalos, raktárvezető

Miklós több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. A tapasztaltsága és rátermettsége miatt előbb brigádvezetői megbízást, majd raktárvezetői kinevezést kapott. Az előbbi állandó megbízásai mellett időszakosan munkahelyi vezető-i - építésvezetői megbízást is elvállal. A NÁDÉP Kft elmúlt éve -2022-es év - eddigi működést tekintve rekord árbevételű volt. A magas árbevételhez több projekt, több anyagfelhasználás, nagyobb raktári árumozgás társult, projektek közül 3 feladat vezetője is volt ebben az évben.

  

Központi adminisztráció

Az év munkavállalója: Csonka Miklós

Az elmúlt évben több egyéni, innovatív fejlesztést végzett, szakmailag rendkívül felkészült, emellett elhivatott, szorgalmas ember.

Kollégái szerint segítőkész, kiváló problémamegoldó munkatárs. A folyamatos fejlesztésekben rendkívül elhivatott és szakmailag magas szintű munkát végez, nélküle sok projekt nehezen valósult volna meg.

 Az év vezetője: Szathmáriné Cseke Ibolya

Jelleme pozitív, motiváló, megoldást kereső. Nemcsak a közvetlen, hanem minden kollégáját támogatja, segíti. Fontos szerepet vállal a mindennapi problémák megoldásában.

Aktívan részt vett a 2022 év E-számla bevezetés projektben, a munkatársak és külső partnerek tájékoztatásában.

Munkához való hozzáállása és cég iránti lojalitása példaértékű.

Munkatársai szerint közvetlen, lelkiismeretes és nagy szakmai tudású vezető. Amellett, hogy rendszerszemléletével és hatalmas tapasztalatával az egész pénzügyi osztályt hatékonyan kezeli, még egy kiváló közösséget is kovácsolt a csapatából.

  

Központi támogató ágazatok

Az év munkavállalója: Erdei István

Szakmai kiválóság mind javítási, mind üzemeltetési területen.   Munkatársaival szemben segítőkész szakmailag és emberileg. Rendkívül precíz, munkájára igényes.

Munkatársai szerint is megbízható, lelkiismeretes, precíz ember.

Az év vezetője: Szkupi Pál

Az elmúlt időszakban a Járműjavító területén elvégzett reformok kötődnek a nevéhez. Kollégáit példaértékűen támogatja.

Munkatársai szerint kiemelkedő a vezetői hozzáállása és embersége.

  

Pulyka ágazat

Az év munkavállalója: Kecskés Zoltán

Zoli az ágazat egyik leguniverzálisabb munkatársa, bármilyen motorhajtású gépjárműre rá lehet ültetni. A rá bízott feladatokat minden esetben maradéktalanul elvégzi. 
Fáradhatatlan, becsületes munkatárs, akit a mellette betanuló új munkatársak is szeretettel emlegetnek példamutató segítőkészségéért.

 Az év vezetője: Rásó Tibor

Az egyik leginkább önálló vezető kolléga az ágazatban. Munkájára igényes, elkötelezett ember, aki feladatait a szabadideje terhére is ellátja. Rendkívül kiegyensúlyozott, segítőkész, korrekt munkatárs. Híres a jó kapcsolattartó képességéről, a gyors reakcióiról és a felelősségvállalásáról. Következetes vezető, aki emberségesen bánik a munkatársaival.

 

Sertés ágazat

Az év vezetője: Pinczés Imre

Fiaztatós, Hajdúszoboszló

Felettesi elmondták róla, hogy több évtizedes szakmai tudással, gyakorlattal a háta mögött tanítja, segíti kollégáit.

2022-ben a telepi állománycserét követően egymás után jöttek a nehézségek, amelyekből a csüggedt fiaztatós csapatnak nehéz volt talpra állni. Imre példamutató volt, mindenre kereste a megoldást és sokat segített a kollégái pozitív szemléletének visszanyerésében. A tíz fős fiaztató csapatban nevelő, oktató, "irányító" szerepet töltött be 2022-ben éppúgy, mint az elmúlt években, és teszi ezt napjainkban is, rendületlen kitartással, példaértékű megbízhatósággal, munka- és állatszeretettel, töretlen elköteleződéssel.

 Az év vezetője: Cseke Zsolt

Műszaki vezető, Hajdúszoboszló

Zsolt műszaki szakember lévén az informatikai eszközöktől kezdve a telepeken található technológiai berendezésekkel bezárólag mindenhez ért.

Azon túlmenően, hogy a csapatát irányítja, ha valamivel nem boldogulnak, akkor maga veszi kézbe a villáskulcsot és szereli meg az elromlott gépeinket. 2022-ben is ezt tette, mindemellett az új beruházásunk technológiai szerelésében a kivitelező csapatoknak is segítséget, esetleg útmutatást adott a jobb eredmény és használhatóság érdekében.

A három telephely műszaki feladatainak koordinálása mellett a Hajdúszoboszló „B” telepet kiváltó új épület tervezésétől beüzemeléséig jelentős szerepe volt és kimagasló teljesítményt nyújtott.

  

Szarvasmarha ágazat

Az év munkavállalója: Szombati Lajos

Munkatársai szerint Lajos egy „univerzális” ember, akire bármilyen feladatot rá lehet bízni, mert mindent a legjobb tudása szerint végez el. Szakmai kiválósága mellett jókedélyű, segítőkész, kiváló munkatárs.

Az év vezetője: Juhász Zsolt

Zsolti az egyetem elvégzése óta, immár 4 éve dolgozik a NAGISZ Csoportnál. Fiatal kora ellenére nem csak remek szakember, de vezetőként is példásan helyt áll. Munkatársai szerint kiváló szakember, aki meghallgatja és segíti a dolgozókat.

Takarmány ágazat

Az év munkavállalója: Kocsis János

Karbantartó

Munkáját precízen, határidőket betartva pontosan és megfelelő minőségben végzi el. Szorgalmas, önállóan dolgozni tudó célorientált. Csapatmunkában jól dolgozik. A rábízott feladatokon túlteljesít. Szolgálatra kész, ötletgazdag szívesen fogadja az új kihívásokat.

 Az év vezetője: Czibere Antalné

Beszerzési- és anyaggazdálkodási vezető helyettes
Czibere Antalné Ilona (Ica) a Takarmányipari ágazat Beszerzési és anyaggazdálkodási vezető helyettese. Feladatai közé tartozik többek között a vezetőjének, illetve a beosztott vezetőinek helyettesítése is.
Ica a részére delegált feladatokat mindig a legjobb tudása szerint, a Cégcsoport érdekeit maximálisan figyelembe véve végzi el.

Nagyfokú terhelhetőségét, illetve munkamorálját jól jellemzi, hogy teljes értékűen tudja helyettesíteni az adminisztrációs-, a mérlegkezelő-, a kapuőri csoport vezető-, a telepvezető raktáros, illetve részben a laboros kolleginákat is.

A beosztottjai felé a munkafolyamatok-, feladatok delegálása mindig megfelelő módon történik, aminek az ellenőrzése sem marad el. Kiváló problémamegoldó képességgel rendelkezik, amit a saját hatáskörében jól kamatoztat. Jól dolgozik csapatban, mind a beosztottjai, mind pedig a vezetői nagy tisztelettel tekintenek rá.

Tyúk ágazat

Az év munkavállalója: Csétei Zoltán

Iskolái elvégzése után a tetétleni tenyésztelepen kezdte el tanulni a szülőpár tyúktenyésztés gyakorlati alapjait. Szorgalmával, becsületes munkájával, elkötelezettségével érte el azt a szintet, ami miatt 2012-től az ágazat vezetése bevonta a közvetlen tenyésztői munkába, mint állattenyésztési szaksegéd.

Munkája során az állományok termelésre való felkészítését, a termelési folyamatok ellenőrzését, a technológiai berendezések beállításait, szervizeltetését végzi mind a két tenyésztelepen.

Zoli felettesei és munkatársai, munkáját és annak értékét elismerik, hozzáértését tiszteletben tartják. A cím elérésének alapja részéről: alázatosság a munkája iránt, megbízhatóság, bizalom, őszinteség.

Zoli szereti a hivatását, odaadóan végzi a munkáját nap mint nap. Munkavégzését profizmus és hatékonyság jellemzi. Munkatársaival segítőkész, támogató, velük mindig tisztelettel beszél.

 Az év vezetője: Leiter Ferencné Ica

Balmazújvároson él és dolgozik. Már több, mint 30 éve munkálkodik a Tyúkágazat balmazújvárosi növendéktelepén, ahol 2014 óta látja el a vezető pozíciót.

Vezetőként mind szakmailag, mind emberileg példamutató tevékenységet folytat. Minden munkatársa és beosztottja felé megértően és önzetlenül viszonyul. Munkáját kitartóan, szeretettel és megbízhatóan végzi. Elkötelezett munkájával nagyban hozzájárul a tenyésztési munkák alapjainak felépítéséhez, az ágazat sikereihez. Ica kiérdemelte a kollégái által megszavazott elismerést a szorgalmasan végzett munkája és önzetlen egyénisége végett.

Elkötelezett, emberközpontú, közvetlen vezető, akihez kollégái akár szakmai, akár magán jellegű problémáikkal is fordulhatnak.

Munkájában precíz, megbízható. Szaktudása kiemelkedő. Szükség esetén együtt dolgozik a beosztottaival, példát mutatva számukra.

A konfliktusokat végtelen türelemmel és ügyesen kezeli. Munkatársai vezetőként és emberként is egyformán szeretik és tisztelik.

Vagyonvédelem

 Az év munkavállalója: Mózes Tibor

Erős belső motivációval rendelkezik és így képes kimagasló teljesítményekre.

Lelkes, mindig jó kedélyű és mindig van hasznos ötlete a munkával kapcsolatban.

Biztos helye van a csapatban.

Munkatársai szerint precíz munkavégzés és segítőkész, egyenes magatartás jellemzi. Nem csak a rá bízott feladatokat látja el, hanem annál jóval többet is. Minden helyettesítésnél lehet rá számítani…